EMPRESES oficines, escoles, hotels...

Fruita ecològica per a oficines

Servim fruita fresca i ecològica a empreses i oficines de l’àrea de Barcelona. Cuida la salut del teu equip, oferint un snack lleuger, ple d’energia i vitalitat. Fruita per a empreses: pomes, plàtans, mandarines, taronges, maduixes... Tot ecològic!

La fruita amb més sabor i 100 % ecològica.

Fruita ecològica i de temporada, deliciosa. Tenim sempre plàtans i pomes; a l’hivern arriben mandarines, taronges, prunes i kiwis; a l’estiu préssecs, albercocs, cireres, maduixes, meló, síndria, etc. Fruita a punt per menjar, meló síndria i pinya tallats i envasats en terrines. Fruita premium com cireres, maduixes, mores, nabius, gerds, etc. I també fruita seca, begudes vegetals, sucs, cereals, etc.

Cada dia l’Olga munta les caixes de cada empresa a mida, amb fins a 7 o 8 varietats diferents de fruita ecològica seleccionades manualment i en el seu millor punt de maduració.

Lliurament diari a Barcelona

Ens adaptem a les necessitats de cada empresa: repartiment setmanal o repartiment diari, al matí o a la tarda... Quan tu ens diguis!

Servei 100 % flexible, sense compromís. Podem aturar els lliuraments a l’estiu i vacances i reduir el número de quilos, basta que ens truquis i ens adaptem al que ens demanis.

Cada dia a les 6:00 am, el Dani comença la seva ruta diària per Barcelona fent el repartiment empresa per empresa, amb la màxima puntualitat. No només lliura la fruita, sinó que recull la caixa del dia anterior, col·loca la fruita a la cuina, revisa que tot estigui perfecte, etc.

Distribució per a escoles i hotels

Com a productors i distribuïdors de productes ecològics frescs i elaborats, servim a empreses, oficines, escoles, hotels i botigues, al millor preu.

Escoles: productes ecològics a granel

Fruita, verdura i productes ecològics a granel, sobretot cereals (arròs), llegums (mongetes, llenties, cigrons...), lactis (iogurts, postres...), ous, salses de tomàquet, begudes, etc.

Ajudem a escoles i col·legis a fer la migració cap a una alimentació ecològica. Oferim el suport de les nostres nutricionistes per confeccionar menús més saludables, incorporant productes ecològics, sense que l’impacte econòmic es noti gaire.

Com que treballem sense intermediaris i oferim productes a granel, som molt competitius en preu.

Hotels: bufet esmorzar ecològic

Disposem de tot l’assortiment de productes ecològics que necessita l’esmorzar bufet d’un hotel, en formats horeca: fruita ecològica, llet, iogurts i postres ecològics, pernil dolç i formatge tendre ecològic en barra, croissants i napolitanes de xocolata ultracongelades, galetes i fruita seca, tarrines monodosi de mel i melmelades ecològiques, etc.

Treballem amb diversos hotels com a proveïdors de productes del seu exclusiu bufet esmorzar ecològic. Destaca sobre la teva competència, ofereix als teus clients premium productes ecològics.

Productes ecològics

Productes certificats ecològics, en formats específics per a escoles i hotel: cereals i llegums a granel, pernil dolç i formatge tendre en barra, mini croissants ultracongelats, tarrines de mel i melmelada monodosi 40 ml, etc.
fuites
Fruita fresca ecològica
sucs de fruites
Sucs ecològics
llet i iogurts
Lactis ecològics
cereals per l'esmorzar
Cereals ecològics
cafè, te
Cafè i te ecològics
pa, croissants, magdalenes, brioixeria
Pa, croissants ecològics
mini melmelades monodosi 30 ml o 40 ml
Melmelades ecològiques
pernil dolç, formatges
Pernil i formatge ecològics
ous, carn, bacó, salsitxes
Ous, carn ecològics
patates, xips, olives
Snacks ecològics