I LOVE FOOD descobreix el nostre projecte

D'on neix I Love Food?

Un projecte que neix d’un somni, una obsessió per acostar el consumidor urbà als productes ecològics de proximitat sans i saludables.
David Carbó i Chema Bescós, fundadors de I Love Food

Un somni que s'encomana

La història de 2 emprenedors convençuts de que podien portar a la ciutat els millors productes ecològics del camp, acabats de collir i a un preu raonable.

I Love Food va néixer per fer el que ningú no feia: oferir productes ecològics d’aquí, de proximitat, directes del camp i amb un preu sense intermediaris, per garantir que la fruita i la verdura es recullen cada dia en el seu punt òptim de maduració, per obtenir un producte sa i deliciós.

Una història que comença amb una petita agrobotiga a Barcelona i que, gràcies al treball de tot l’equip, ofereix avui fruita ecològica per a oficines i productes ecològics per a botigues, escoles i hotels.

L’equip I Love Food

Coneix a tot l’equip que fa possible el projecte I Love Food, un dream team increïble de persones compromeses que fan que tot mereixi la pena.
Emma
Nutricionista. Botiga
La nostra nutricionista més pro, pregunta-li el que necessitis, ho sap tooooot.
Glenn
Nutricionista. Botiga
La nostra jove nutricionista, la més petita del grup, però la més internacional.
Olga
Gestió de comandes
Només ella és capaç de muntar les comandes ballant amb un carbassó al cap (bé, en realitat amb dos!).
Danny
Logística i transport
Encara no sabem com ho fa, però sospitem que es teletransporta per poder arribar a tot arreu.
Bere
Magatzem i suport
Un tros d’home, sempre disposat a donar una mà amb les caixes o el magatzem.
Roser
Oficina
Gestió comptable, fiscal i laboral. Té tots els tràmits i gestions administratives controlats.
Chema
Marketing
Disseny, comunicació i desenvolupament de negoci.
Ah, i el cap pensant...!
David
Direcció
Direcció executiva, vendes, operacions, incidències... I tot sense perdre mai el somriure.

Vols col·laborar amb nosaltres?

I Love Food és un projecte en creixement, busquem persones amb ganes de treballar, així com persones disposades a ajudar, a donar suport i fins i tot a financiar el projecte.

Treballa amb nosaltres

Busquem persones apassionades amb la gastronomia més saludable, amb ganes de participar en un projecte honest, dins d’un equip jove amb ganes de fer les coses bé. Ara mateix no tenim cap vacant en plantilla, però sí que estem oberts a col·laboracions i ajudes. Ets aficionat a la fotografia? Tens coneixements d’administració? Escriu-nos i busquem la manera de col·laborar!

Ajuda’ns a créixer

Amb gairebé 5 anys d’experiència dins del sector de la distribució de productes ecològics, I Love Food s’acosta al punt de donar un salt endavant. Amb aquest objectiu estem entaulant conversacions amb partners i socis estratègics, a fi de definir nous reptes i línies de negoci. Si t’agrada el nostre projecte i creus que podríem col·laborar, posa’t en contacte amb nosaltres.