100% ECOLÒGIC -una forma de viure la vida-

Per què “productes ecològics”?

L’agricultura ecològica implica molt més que el fet de no fer servir químics. Descobreix què hi ha al darrere d’aquesta etiqueta que alguns consideren una “moda”.

La garantia de la certificació ecològica

Tot producte ecològic s'ha de cultivar o produir sense químics de cap mena. Si és una fruita o verdura, no es poden fer servir fertilitzants pel sòl, ni pesticides de cap tipus. Si és un producte elaborat, no pot portar ni estar elaborat a partir d’ingredients transgènics ni additius químics no autoritzats.

Tots els productes ecològics segueixen estrictes controls per part del Consell Regulador i sempre van etiquetats amb el segell de la Unió Europea: una fulla sobre fons verd.

Què més exigim nosaltres?

Sabor, no hi cap dubte! Ha de tenir sabor de tomàquet, de enciam, de carbassó, de maduixa... Ha de ser deliciós, tenir un sabor intens, com els productes d’abans.

També que sigui Km. 0, és a dir local, de proximitat; que s'hagi madurat al sol fins poques hores abans que el consumeixis, per mantenir tota la seva frescor i tots els seus nutrients.

I ser artesà, perquè les coses fetes a mà, amb cura, tenen una qualitat especial.

Productes ecològics d’aquí, de Km. 0

Tots els nostres productes són cultivats en finques ecològiques dels voltants de Barcelona, per pagesos que gaudeixen cuidant els seus productes.
Com neix I Love Food?

Productes cultivats per pagesos feliços

Descobreix al Nacho, alma mater de Can Gallina, una de les nostres finques més estimades, de la qual surt la millor verdura ecològica i biodinàmica de Barcelona: tomàquets, pèsols, carbassons, enciams, pebrots...

Un dels seus productes estrella d’hivern són els seus pèsols, el conegut com a “pèsol de Llavaneres o pèsol floreta”, un producte exquisit, tendre, fi, molt molt dolç, especialment si es recull “en llàgrima”.

I a l’estiu els tomàquets, és clar, varietats “hairloom” guanyadores del TomatoFest: Brandywine, Heart of Compassion, Paul Robesson, Ananas groc, Canga Beef, Black cherry, San Marzano, etc. Tomàquets rústics de pell molt fina, sense llavors, tot carn, mossegada generosa, sabor intens, dolç, afruitat... una absoluta delícia!

Molt més que ecològics

Descobreix els valors dels nostres productes: per descomptat ecològics, però també de temporada, de proximitat, artesans... I a preus directes de pagès!
Productes ecològics
És a dir, sense químics de cap mena. Productes frescs cultivats de forma natural, sense fertilitzants ni pesticides. Productes elaborats sense colorants ni conservants artificials. Tots amb certificat ecològic de la UE.


Frescs i de temporada
Fruita i verdura fresca i de temporada. Cultivar i consumir a cada temporada el que toca ajuda al nostre organisme a adaptar-se a les condicions del medi: tomàquets i carbassons a l’estiu, cols i bledes a l’hivern...
Productes de km 0
Productes locals, de proximitat: fruita i verdura cultivada en finques dels voltants de Barcelona; productes elaborats per productors de la regió. I sempre varietats locals, adaptades al nostre sòl i al nostre clima.
Directes del camp
Del camp a la teva taula en 24 hores, fruita i verdura madurada al sol fins a l’últim minut, perquè conservin tots els seus nutrients i gaudeixis de tot el seu sabor, amb el menor impacte al medi ambient.
Productes artesans
Productes elaborats per petits productors, segons receptes artesanes. Perquè només els petits obradors artesans tracten el producte amb la màxima cura i busquen sempre qualitat i sabor.
Preus sense intermediaris
Evitem majoristes i distribuïdors, tractem directament amb agricultors i productors, per afavorir l'economia local i poder oferir-te els preus més econòmics.